[RECENSION]

Twelve South ButterFly - MacWorld.se

4.5/5
Jun 18, 2024

Twelve South Butterfly är en innovativ och elegant laddningslösning som imponerar med sin smarta design och mångsidighet. Denna kompakta laddare är perfekt för Apple-entusiaster som är på resande fot och vill hålla sina enheter laddade utan krångel.

Butterfly öppnar sig som en fjäril och avslöjar en välorganiserad laddningsstation. Den erbjuder plats för samtidig laddning av iPhone, Apple Watch och AirPods, vilket gör den till en idealisk följeslagare för resor. Laddaren är kompatibel med MagSafe, vilket säkerställer snabb och effektiv laddning av din iPhone.

Kvaliteten på Butterfly är exceptionell, med en robust konstruktion och premium materialval som ger en lyxig känsla. Den smarta designen inkluderar praktiska detaljer som magneter för att hålla laddaren stängd under transport och en stabil ställning för din iPhone.

En av Butterflys största styrkor är dess mångsidighet. Den fungerar inte bara som en laddare utan kan även användas som ett bekvämt stativ för videosamtal eller filmtittande. Detta gör den till en mångsidig accessoar som är användbar både hemma och på resan.

Trots sitt kompakta format erbjuder Butterfly imponerande laddningshastigheter. Den levererar upp till 15W trådlös laddning för iPhone, vilket är i linje med Apples egna MagSafe-laddare.

Sammanfattningsvis är Twelve South Butterfly en elegant och praktisk lösning för Apple-användare som värdesätter design, funktionalitet och portabilitet. Den kombinerar stil med prestanda och erbjuder en smidig laddningsupplevelse för flera enheter samtidigt. För den som söker en premium laddningslösning som passar perfekt in i Apple-ekosystemet är Butterfly ett utmärkt val som förenklar vardagen och resor.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från MacWorld.se
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Twelve South®

Twelve South är en designer av förstklassiga tekniktillbehör som grundades 2009 och är baserad i Charleston, South Carolina. De är kända för sina högkvalitativa, innovativa produkter för Apple-enheter som BookBook-fodralet för iPhone, BookArc-stativet för MacBooks och AirFly-sändaren för AirPods. Med ett litet team på 20 personer fokuserar Twelve South på hantverksskicklighet och personlig service. Deras känsla för detaljer resulterar i produkter som höjer användarupplevelsen. Twelve South brinner för teknik och design och strävar efter att överraska kunderna och förenkla deras liv. De är stolta över sina rötter i South Carolina men distribuerar över hela världen. I recensioner hyllas deras enheter som perfektion, vilket gör att kunderna kan få ut det mesta av sin teknik. Även om Twelve South är ett teknikföretag behåller de en mänsklig touch i all verksamhet.