[RECENSION]

Twelve South AirFly Pro - Digital Reviews Network

REKOMMENDERAS
Feb 12, 2024

TwelveSouth AirFly Pro är en revolutionerande och prisvärd Bluetooth-sändare som förvandlar ljudupplevelsen oavsett var du befinner dig - i luften, i bilen, hemma eller var som helst där ett hörlursuttag är det enda alternativet. I en omfattande recension delar Lis Petersen sina positiva erfarenheter av AirFly Pro under en lång flygresa till Phuket.

AirFly Pro är imponerande liten, men erbjuder fantastiska funktioner. Den väger endast 15,6 gram och mäter 57 x 25,5 x 11 mm. I förpackningen ingår en USB-C till USB-A laddningskabel, en resväska, en nyckelring för förvaring och en ägarmanual. Installationen är enkel och snabb; det räcker med att sätta ditt headset i parningsläge, trycka på
parningsknappen på AirFly Pro och koppla in enheten i hörlursuttaget.

Enheten erbjuder en batteritid på över 25 timmar och kan ladda via USB-C. Det är även möjligt att koppla två par AirPods eller trådlösa hörlurar samtidigt, vilket gör den perfekt för att dela musik eller film under resan. Volymjusteringen är enkel och två snabba tryck på dongeln kan stänga av ljudet vid behov.

AirFly Pro är kompatibel med alla Bluetooth-hörlurar och kan kopplas till gamla bilstereos, gymutrustning och andra icke-Bluetooth-högtalare via AUX IN-pluggen. Detta gör den extremt mångsidig och praktisk.

Recensionen avslutas med att hylla AirFly Pro som en oumbärlig reskamrat som gör långa flygresor betydligt trevligare. Lis Petersen betonar hur enkel enheten är att använda, dess imponerande batteritid och hur den effektivt blockerar oönskat bakgrundsljud. Med sitt konkurrenskraftiga pris är AirFly Pro ett utmärkt köp för alla teknikentusiaster.

Sammanfattningsvis, TwelveSouth AirFly Pro är en liten men kraftfull enhet som förvandlar din ljudupplevelse var du än befinner dig, och den rekommenderas varmt för alla som vill ha en smidig och pålitlig ljudlösning på resande fot.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från Digital Reviews Network
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Twelve South®

Twelve South är en designer av förstklassiga tekniktillbehör som grundades 2009 och är baserad i Charleston, South Carolina. De är kända för sina högkvalitativa, innovativa produkter för Apple-enheter som BookBook-fodralet för iPhone, BookArc-stativet för MacBooks och AirFly-sändaren för AirPods. Med ett litet team på 20 personer fokuserar Twelve South på hantverksskicklighet och personlig service. Deras känsla för detaljer resulterar i produkter som höjer användarupplevelsen. Twelve South brinner för teknik och design och strävar efter att överraska kunderna och förenkla deras liv. De är stolta över sina rötter i South Carolina men distribuerar över hela världen. I recensioner hyllas deras enheter som perfektion, vilket gör att kunderna kan få ut det mesta av sin teknik. Även om Twelve South är ett teknikföretag behåller de en mänsklig touch i all verksamhet.