Här är ett urval av våra senaste Twelve South produkter. Klicka här för att se alla tillgängliga på den nordiska marknaden.

Tänk nytt kring din teknik

Twelve South skapar vackra tillbehör som överbryggar klyftan mellan teknik och heminredning. Från vår unika kollektion av BookBook-fodral till det mångsidiga iPad-stativet HoverBar Duo - våra innovativa produkter förbättrar, inspirerar och gör upplevelsen av att använda dina favoritenheter personlig.

Twelve South tillverkar förstklassiga Apple-tillbehör för att förhöja din upplevelse av MacBook, iPad, iPhone och AirPods. Våra innovativa produkter är utformade för att förbättra din teknik.

Om Twelve South

Twelve South är en designer av förstklassiga tekniktillbehör som grundades 2009 och är baserad i Charleston, South Carolina. De är kända för sina högkvalitativa, innovativa produkter för Apple-enheter som BookBook-fodralet för iPhone, BookArc-stativet för MacBooks och AirFly-sändaren för AirPods. Med ett litet team på 20 personer fokuserar Twelve South på hantverksskicklighet och personlig service. Deras känsla för detaljer resulterar i produkter som höjer användarupplevelsen. Twelve South brinner för teknik och design och strävar efter att överraska kunderna och förenkla deras liv. De är stolta över sina rötter i South Carolina men distribuerar över hela världen. I recensioner hyllas deras enheter som perfektion, vilket gör att kunderna kan få ut det mesta av sin teknik. Även om Twelve South är ett teknikföretag behåller de en mänsklig touch i all verksamhet.