[RECENSION]

Twelve South ButterFly - MacWorld.com

4.5/5
Mar 22, 2024

Den senaste recensionen av Twelve South ButterFly 2-in-1 MagSafe Charger, skriven av Simon Jary på Macworld, är övervägande positiv. Jary beskriver denna laddare som en genial, elegant och funktionell enhet som kan ladda både iPhone och Apple Watch eller AirPods samtidigt.

En av de mest imponerande aspekterna är dess snabba laddningsförmåga. Laddaren är Apple-certifierad, vilket innebär att den kan snabbladda en Apple Watch med 5W och en iPhone med 15W, vilket gör den till en av de snabbaste på marknaden. Dessutom får den höga poäng för sin portabilitet och smarta design. Den är liten, vikbar och har en aluminiumfinish som påminner om en MacBook, vilket ger den en premiumkänsla.

Trots sin kompakta storlek är laddaren robust och lätt att bära med sig. Den levereras med en 30W USB-C väggladdare och utbytbara internationella pluggar, vilket gör den idealisk för resenärer. Jary noterar också att den kan användas i olika lägen, såsom Nightstand mode för Apple Watch och StandBy mode för iPhone, vilket ökar dess funktionalitet.

Även om priset kan verka högt, anser Jary att dess prestanda och design motiverar kostnaden. Han nämner också att det finns billigare alternativ på marknaden, men ingen som matchar Twelve South ButterFly i både snabb laddning och flexibilitet.

Sammanfattningsvis framhäver recensionen att Twelve South ButterFly 2-in-1 MagSafe Charger är en väl värd investering för de som söker en högpresterande, elegant och portabel laddningslösning för sina Apple-enheter. Jary avslutar med att om du kan hantera prislappen, kommer denna laddare definitivt att imponera på dig.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från MacWorld.com
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Twelve South®

Twelve South är en designer av förstklassiga tekniktillbehör som grundades 2009 och är baserad i Charleston, South Carolina. De är kända för sina högkvalitativa, innovativa produkter för Apple-enheter som BookBook-fodralet för iPhone, BookArc-stativet för MacBooks och AirFly-sändaren för AirPods. Med ett litet team på 20 personer fokuserar Twelve South på hantverksskicklighet och personlig service. Deras känsla för detaljer resulterar i produkter som höjer användarupplevelsen. Twelve South brinner för teknik och design och strävar efter att överraska kunderna och förenkla deras liv. De är stolta över sina rötter i South Carolina men distribuerar över hela världen. I recensioner hyllas deras enheter som perfektion, vilket gör att kunderna kan få ut det mesta av sin teknik. Även om Twelve South är ett teknikföretag behåller de en mänsklig touch i all verksamhet.