Lås upp trådlöst ljud överallt med Twelve South AirFly Pro

Feb 17, 2024

I dagens värld, där trådlösa hörlurar har blivit standard, kan det vara frustrerande att stöta på ett hörlursuttag som endast stödjer trådbundna hörlurar. Här kommer Twelve South AirFly Pro in i bilden, en banbrytande enhet som överbryggar klyftan mellan trådlös frihet och trådbundna begränsningar. Denna kompakta och innovativa pryl förvandlar alla trådbundna hörlursuttag till en Bluetooth-mottagare, så att du kan använda dina trådlösa hörlurar eller öronsnäckor på platser som tidigare var begränsade till trådbundna anslutningar.

Trådlös anslutning för hörlurar
AirFly Pro är den perfekta lösningen för dig som vill kunna njuta av dina trådlösa hörlurar utan kompromisser. Oavsett om du befinner dig på ett flygplan, går till gymmet eller någon annanstans där det finns ett kabelanslutet hörlursuttag, ser AirFly Pro till att din lyssningsupplevelse förblir trådlös. Det är ett enkelt men effektivt sätt att uppgradera din ljudupplevelse och göra den sömlös och bekväm.

Delat lyssnande på ett enkelt sätt
En av de utmärkande funktionerna hos AirFly Pro är dess förmåga att underlätta delat lyssnande. Tänk dig att du och en vän vill titta på en film tillsammans på flyget eller dela en spellista under en bilresa. AirFly Pro fungerar som en trådlös hörlurssplitter, så att två personer kan ansluta sina hörlurar och njuta av samma ljudkälla. Denna funktion förbättrar vårt sätt att uppleva media tillsammans och gör det mer inkluderande och underhållande.

Streama från telefonen till AUX-IN
AirFly Pro gör inte bara personligt lyssnande trådlöst, utan möjliggör också strömning av musik från din telefon direkt till valfri AUX-IN-port. Detta är särskilt användbart i hyrbilar, båtar eller med icke-Bluetooth-högtalare, där du annars kanske inte skulle kunna spela upp din musik. Med AirFly Pro slipper du besväret med att synkronisera enheter och får en smidig lösning för att streama ljud var du än befinner dig.

Enastående batteritid
Med över 25 timmars batteritid är AirFly Pro utformad för att klara även de längsta flygresorna, så att din ljudupplevelse förblir oavbruten oavsett hur lång resan är. Den imponerande batteritiden innebär att du kan ställa in den och glömma bort den, och istället fokusera på att njuta av din musik, dina filmer eller podcasts utan att oroa dig för att batteriet ska ta slut.

Läs mer om AirFly Pro här

[DELA]

Om Twelve South®

Twelve South är en designer av förstklassiga tekniktillbehör som grundades 2009 och är baserad i Charleston, South Carolina. De är kända för sina högkvalitativa, innovativa produkter för Apple-enheter som BookBook-fodralet för iPhone, BookArc-stativet för MacBooks och AirFly-sändaren för AirPods. Med ett litet team på 20 personer fokuserar Twelve South på hantverksskicklighet och personlig service. Deras känsla för detaljer resulterar i produkter som höjer användarupplevelsen. Twelve South brinner för teknik och design och strävar efter att överraska kunderna och förenkla deras liv. De är stolta över sina rötter i South Carolina men distribuerar över hela världen. I recensioner hyllas deras enheter som perfektion, vilket gör att kunderna kan få ut det mesta av sin teknik. Även om Twelve South är ett teknikföretag behåller de en mänsklig touch i all verksamhet.