Twelve South ButterFly: Den ultimata kompakta 2-i-1-reseladdaren för iPhone och Apple Watch

Mar 29, 2024

Vi presenterar stolt Twelve South ButterFly - den ultimata reskamraten för dig som vill hålla din iPhone och Apple Watch laddade var du än befinner dig. Denna eleganta och mångsidiga 2-i-1-laddare gör slut på behovet av att släpa med sig flera laddare. Säg hej till marknadens mest kompakta allt-i-ett-lösning för laddning på resande fot.

Genialisk vikbar design
ButterFly är designad med bärbarhet som högsta prioritet. Hopfälld är den ungefär lika kompakt som ett AirPods Pro-fodral, vilket gör den perfekt att ha i fickan eller väskan. Fäll upp den och du möts av en 15 W MagSafe-laddare för din iPhone på ena sidan och en dedikerad laddare för Apple Watch på den andra. De två halvorna hålls elegant ihop av ett band i veganskt läder.

Ladda två enheter samtidigt
Med ButterFly slipper du välja mellan att ladda din iPhone eller Apple Watch. Tack vare den trådlösa 2-i-1-laddningsfunktionen kan du ladda båda enheterna parallellt. MagSafe-laddaren ger snabb 15 W-laddning till din iPhone, medan Apple Watch-laddaren stödjer snabbladdning för Series 7 och nyare modeller.

Mångsidiga visningslägen 
ButterFly är mer än bara en laddare - den fungerar även som ett praktiskt stativ. Håll upp din iPhone för att utnyttja iOS 17:s innovativa StandBy-läge, vilket ger en optimal visningsupplevelse när du jobbar eller tittar på video. Luta upp Apple Watch-laddaren för att aktivera nattduksläget. ButterFlys eleganta design kompletterar dina enheter på ett stilrent sätt.

Premiumkvalitet i materialval
ButterFly är utformad av Twelve South med sofistikering i fokus. Det tåliga skalet i anodiserad aluminium matchar din MacBook i färg, medan insidan är klädd i lyxigt veganskt läder som skyddar dina enheter från repor. Den medföljande flätade USB-C-kabeln tillför en extra touch av stil och hållbarhet.

Utrustad för globala äventyr 
ButterFly levereras komplett med en 30 W USB-C-strömadapter och fyra internationella kontaktadaptrar, så att du kan hålla dina enheter laddade oavsett vilket land du besöker. Slipp besväret med att jaga rätt adapter på dina resor.

Twelve South ButterFly finns tillgänglig nu för 1699 SEK. Revolutionera ditt sätt att ladda på språng med detta kraftpaket i fickstorlek.

[DELA]

Om Twelve South®

Twelve South är en designer av förstklassiga tekniktillbehör som grundades 2009 och är baserad i Charleston, South Carolina. De är kända för sina högkvalitativa, innovativa produkter för Apple-enheter som BookBook-fodralet för iPhone, BookArc-stativet för MacBooks och AirFly-sändaren för AirPods. Med ett litet team på 20 personer fokuserar Twelve South på hantverksskicklighet och personlig service. Deras känsla för detaljer resulterar i produkter som höjer användarupplevelsen. Twelve South brinner för teknik och design och strävar efter att överraska kunderna och förenkla deras liv. De är stolta över sina rötter i South Carolina men distribuerar över hela världen. I recensioner hyllas deras enheter som perfektion, vilket gör att kunderna kan få ut det mesta av sin teknik. Även om Twelve South är ett teknikföretag behåller de en mänsklig touch i all verksamhet.