Förbättra din laddningsupplevelse med Twelve South Forte för iPhone och MagSafe

Feb 26, 2024

I dagens snabba värld, där tekniken är en integrerad del av vårt dagliga liv, har behovet av effektiva och praktiska laddningslösningar aldrig varit mer kritiskt. Nu introduceras Twelve South Forte för iPhone och Apple MagSafe - ett modernt trådlöst laddningsstativ som är utformat för att sömlöst förbättra din laddningsrutin och din enhetsanvändning.

Twelve South Forte är exklusivt framtagen för iPhone 12/13/14/15 och Apple MagSafe Charger och utmärker sig med sin eleganta design och överlägsna funktionalitet. Denna innovativa docka laddar din iPhone trådlöst med en imponerande hastighet på 15 watt, så att din enhet alltid är redo. Dess förmåga att hålla telefonen magnetiskt i både vertikalt och horisontellt läge skiljer den från mängden och ger optimal handsfree-komfort för videosamtal, filmtittande eller surfande.

Men Twelve South Forte handlar inte bara om att ladda din iPhone. Den fungerar också som den perfekta laddningsfoten för dina AirPods, vilket gör den till ett mångsidigt tillskott i din teknikarsenal. Den praktiska designen gör det enkelt att sätta i och ta ur MagSafe-laddaren, vilket gör den till en idealisk följeslagare för resenärer.

Stativets avancerade kompatibilitet med MagSafe-laddaren möjliggör den snabbaste trådlösa laddningen för din iPhone 12/13/14/15, vilket ger en sömlös laddningsupplevelse. Dessutom ger de dynamiska orienterings- och lutningsfunktionerna flexibilitet att hålla din iPhone i antingen stående eller liggande läge, med den unika möjligheten att luta upp till 70 grader för en bekväm betraktningsvinkel.

Oavsett om du är hemma, på kontoret eller på språng är Twelve South Forte för iPhone och Apple MagSafe mer än bara ett laddningsstativ. Det är ett uttryck för stil och effektivitet som är utformat för att göra ditt liv enklare och hålla dina enheter strömförsörjda och redo för vad dagen än har att erbjuda.

Läs mer om Twelve South Forte här

Om Twelve South®

Twelve South är en designer av förstklassiga tekniktillbehör som grundades 2009 och är baserad i Charleston, South Carolina. De är kända för sina högkvalitativa, innovativa produkter för Apple-enheter som BookBook-fodralet för iPhone, BookArc-stativet för MacBooks och AirFly-sändaren för AirPods. Med ett litet team på 20 personer fokuserar Twelve South på hantverksskicklighet och personlig service. Deras känsla för detaljer resulterar i produkter som höjer användarupplevelsen. Twelve South brinner för teknik och design och strävar efter att överraska kunderna och förenkla deras liv. De är stolta över sina rötter i South Carolina men distribuerar över hela världen. I recensioner hyllas deras enheter som perfektion, vilket gör att kunderna kan få ut det mesta av sin teknik. Även om Twelve South är ett teknikföretag behåller de en mänsklig touch i all verksamhet.