[RECENSION]

Twelve South Airfly SE - MacWorld

4/5
Apr 20, 2023

Twelve South Airfly SE är en briljant lösning för dig som vill njuta av trådlöst ljud även när ett hörlursuttag är det enda tillgängliga alternativet. Denna kompakta och lätta adapter, som är utformad för att sömlöst integreras med Apple-produkter, gör att du kan ansluta dina trådlösa favorithörlurar eller högtalare till enheter som saknar Bluetooth-anslutning.

Att konfigurera Airfly SE är en barnlek tack vare den användarvänliga parkopplingsprocessen. Slå bara på adaptern, sätt hörlurarna eller högtalaren i parkopplingsläge så ansluts de direkt. Att växla mellan olika hörlurar är lika enkelt och kräver bara en snabb tryckning på återställningsknappen.

En av de utmärkande funktionerna hos Airfly SE är den imponerande batteritiden, som ger upp till 20 timmars oavbruten lyssning. En batteriindikator, som aktiveras med en snabb tryckning på volymknapparna, är ett välkommet tillskott som saknades i den tidigare modellen.

Med Bluetooth 5.3-teknik erbjuder Airfly SE stabil och pålitlig anslutning, vilket säkerställer en sömlös ljudupplevelse med en räckvidd på över 10 meter. Adaptern kan ibland tappa anslutningen, men det är en sällsynt företeelse som inte försämrar den övergripande prestandan.

Airfly SE är ett utmärkt val för dem som vill ge sina gamla enheter nytt liv eller njuta av trådlöst ljud via sina AirPods Pro på långa flygresor. Dess kompatibilitet med olika kodek, inklusive aptX och SBC, säkerställer högkvalitativ ljudåtergivning över ett brett spektrum av enheter.

Sammanfattningsvis är Twelve South Airfly SE ett måste för alla som söker ett enkelt och effektivt sätt att använda trådlöst ljud, även när de står inför begränsningarna med ett hörlursuttag. Dess användarvänlighet, långa batteritid och pålitliga prestanda gör den till en toppkandidat i sin kategori.

Texten ovan är en sammanfattning av recensionen från MacWorld
Läs hela recensionen här

[DELA]

Om Twelve South®

Twelve South är en designer av förstklassiga tekniktillbehör som grundades 2009 och är baserad i Charleston, South Carolina. De är kända för sina högkvalitativa, innovativa produkter för Apple-enheter som BookBook-fodralet för iPhone, BookArc-stativet för MacBooks och AirFly-sändaren för AirPods. Med ett litet team på 20 personer fokuserar Twelve South på hantverksskicklighet och personlig service. Deras känsla för detaljer resulterar i produkter som höjer användarupplevelsen. Twelve South brinner för teknik och design och strävar efter att överraska kunderna och förenkla deras liv. De är stolta över sina rötter i South Carolina men distribuerar över hela världen. I recensioner hyllas deras enheter som perfektion, vilket gör att kunderna kan få ut det mesta av sin teknik. Även om Twelve South är ett teknikföretag behåller de en mänsklig touch i all verksamhet.